Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

CYKELSPORT

The Tour de France, as well as the Giro d'Italia and the Vuelta a Espaņa, are the three most important segmented road cycling races.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Luka Modric valitti Ronaldo ja Messin poissaolosta
- Saneilla oli ratkaiseva rooli Manchester Cityssä
- Pogba on pudonnut penkkiin
- Neymar putosi kolmannesta sijasta 2017 - 12, tänä vuonna
- Allegri: Ronaldo antaa meille turvallisuuden ja luottamuksen tunteen
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter cykelsport à vos favoris
 Eddy Merckx vill se loppet omstart i framtiden Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den belgiska cykellegenden Eddy Merckx har enligt uppgift splittrats med ASO i en obesluten oenighet och kommer inte längre att vara involverad i organisationen av Oman. Vill du vara cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Den exakta karaktären av tvisten mellan Merckx och ASO är inte helt klar, men tycks härröra från organisationen av Oman 2018. "Jag är desillusionerad med ASO. Extremt desillusionerad", sa Merckx. Innan han skulle överväga att visas vid ASO: s händelse 2019 sa han: "En allvarlig diskussion måste äga rum." Loppet är inte på UCI-kalendern för nästa säsong, men Merckx som har på sig Cykelbyxor utesluter inte en framtida avkastning och säger att han "skulle vilja göra en insats" för att se raceåterstarten i framtiden.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-11-2017 à 03h13

 Finlay Pretsell spelade in en hjälte - David Millar Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vid sekelskiftet var cykeltävling en av världens mest populära sporter. Vill du vara cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Men cykeltrafik fanns inte före den första Tour de France, som senare hölls juli i 1903. Desgrange, en tidigare racerracerare själv - han höll den första timmes rekord som någonsin spelats in - fortsatte att bli självutnämnd "Tourens far". Finlay Pretsell chronicles en hjältisk ansträngning av professionell road-racingcykellistare David Millar att avsluta sin fläckiga karriär på en hög genom att vinna en plats på Tour De France för en sista gång. Han monterade en miniatyrkamera på Millars cykel och fästde en mikrofon till sin Cykeltröjor.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-11-2017 à 03h32

 Nibali blev 33 men har fortfarande stort förtroende Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Med Tour de France 2018-rutten som redan anmälts och Giro d'Italia 2018-rutten avslöjas på åtta dagar, säger Vincenzo Nibali, som bär Cykelkläder, att han fortfarande håller på att tänka på vilken ras som ska rikta sig till nästa säsong. Giro d'Italia börjar i Israel och det förväntas inkludera tre etapper på Sicilien, inklusive en berget på Mount Etna, nära Nibalis hemstad Messina. Nibali blev 33 den 14 november men insisterade på att han fortfarande är bäst och motiverad för 2018. Låt oss bära Cykelshorts för att stödja honom! "Det måste finnas allt i en Grand Tour: platta vägar, klättrar, nedgångar, chanser för sprintarna och så är det rätt det finns också tidstester. Således vinner den mest kompletta ryttaren", föreslog han.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-11-2017 à 08h29

  Froome och Team Sky känner till årets framgångsrika Tour / Vuelta Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ingen ryttare har gjort den dubbla sedan Marco Pantani 1998, men Froome och Team Sky känner till att årets framgångsrika Tour / Vuelta-ansträngningar har dem på kursen för den fräcka spänningen. Tour de France-mästaren Chris Froome som bär Cykelkläder är inställd att hälsas med upp till 70 millimeter regn när han kommer till Snowy Mountains för att bli med 3500 cykelentusiaster för L'Etape-evenemanget på lördag. Briten sa: "Det är en unik situation för mig, som har vunnit Tour och Vuelta och nu har möjlighet att gå till Giro och försöka vinna en tredje på varandra följande Grand Tour." Vill du vara cyklist? Här har vi många Cykelbyxor till dig. Froome flög in i Canberra på torsdagskvällen och kommer att vara värd för kliniker vid Jindabyne på fredagen innan de tävlar om vad som förväntas vara fasansfulla förhållanden på 157 kilometerbanan.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-11-2017 à 11h05

 Tour de France firar 50-årsdagen av Merck Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tour de France kan gå till de mytiska kullerstenens sluttningar av Muur van Geraardsbergen år 2019 när tävlingen avgår från Bryssel för att fira 50-årsdagen av Eddy Mercks första turnerings seger. Ser du fram emot spelet? Här har vi många Cykelkläder till dig. Klättringen är bara 1 km lång men med en genomsnittlig gradient på 9,3% och en maximal gradient på 19,8% på några av de skarpaste kullersten i Flandern.

Sagan diskvalificerades efter att ha kollat med Mark Cavendish som hade på sig Cykelshorts i de sista meterna av den hektiska sprinten som bestämde stadium 4 till Vittel. Sagan missade en chans att vinna en sjätte green points-tröja på Tour de France på grund av hans diskvalificering men i ett noggrant formulerat uttalande hävdade han att han har lagt ögonblicket bakom honom.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-12-2017 à 02h12


|<< <<<  1   2   3   4  | 5 |  6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 08-08-2017 à 08h39 | Mis à jour le 18-12-2018 à 03h04 | Note : Pas de note