Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

CYKELSPORT

The Tour de France, as well as the Giro d'Italia and the Vuelta a Espaņa, are the three most important segmented road cycling races.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Luka Modric valitti Ronaldo ja Messin poissaolosta
- Saneilla oli ratkaiseva rooli Manchester Cityssä
- Pogba on pudonnut penkkiin
- Neymar putosi kolmannesta sijasta 2017 - 12, tänä vuonna
- Allegri: Ronaldo antaa meille turvallisuuden ja luottamuksen tunteen
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter cykelsport à vos favoris
 Froome har två olympiska bronsmedaljer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Froome blev professionell i åldern 22 år och har övervunnit den utmattande parasitiska sjukdomen bilharzia och en allergi mot latex i sitt cykelsats som gör att hans hud brister ut i röda vältar. Vill du också vara cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Four-time Tour de France vinnaren Chris Froome har backats av den mest inredda cyklisten hela tiden för att upprepa sin banbrytande dubbla Grand Tour framgång i 2018.

Förutom att vinna Tour de France fyra gånger under de senaste fem åren innehåller Frooms CV två olympiska bronsmedaljer i tidsprövningen. Vi har också Cykelshorts till dig. Vad han sa: "Att vinna två Grand Tours som detta är en fantastisk känsla och det kommer att bli svårt överst." En seger i Italien nästa år skulle se Froome hålla alla tre titlarna - Italien, Frankrike och Spanien - samtidigt.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-12-2017 à 08h08

 Kommer Chris Froome att bli förbjuden från cykelkamp Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Chris Froome, en fyra-timmars vinnare av Tour de France, som bär Cykelkläder, har testats positivt för överdrivna nivåer av ett astarmedicin förra hösten. Uppenbarligen. Froome har använt inhalatorer i pelotonet tidigare, och träningsinducerad astma är en mycket riktig sak. Froome hade planerat att rida på Giro d'Italia under våren för att hålla titlarna på alla tre stora Tours - Spanien, Italien och Frankrike.

Vill du fortsätta att hejda för honom? Här har vi många Cykelbyxor till dig. Det förekommer prejudikat för detta, och det är inte bra för Froome. Sprinter Alessandro Petacchi avbröts från cykling i ett år efter att ha testat positivt för för mycket salbutamol i sitt system under Giro d'Italia 2007. U.C.I., sportens styrande organ, sa att en B-analysanalys hade bekräftat det positiva testet. Men det sa att det inte skulle fungera för att disciplinera Froome tills ytterligare studier av proverna slutfördes.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-12-2017 à 07h32

 Oavsett om Thomas är odödlig? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Geraint Thomas (Team Sky) som bär Cykelkläder har offentligt kommit fram till att backa sin lagledare Chris Froome efter att det bekräftades att den fyra-timmars Tour de France-vinnaren hade registrerat ett negativt konstaterande i ett anti-dopingprov vid Vuelta en Espana i september. Thomas talade till Cyclingnews från Team Sky träningslägret i Mallorca, Spanien och sa att han trodde att hans lagledare var oskyldig.

Det finns fortfarande ett antal obesvarade frågor. inte minst om Team Sky skulle avfärda Froome om han skulle bli överlåtet. Thomas som bär Cykeltröjor sa "För en början litar jag på honom. Jag tror inte att han skulle göra något för att försöka fuska. Det är bara en svår situation. Jag vet inte de fakta som de kommer att använda för att argumentera för deras fall, men det är svårt och att vara vem han är. Jag kan inte se dem gå lätt på honom. Jag tillbaka honom 100 procent och han hade inte medvetet brutit mot reglerna. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-12-2017 à 02h45

 Cykling gör oss mycket bra Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Cykling kan vara ett av de enklaste sätten att hålla sig i form. Förutom att kontrollera din vikt kan det minska depression, stress och ångest, säger experter. Vill du vara cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Cykling är lätt på höft och knäskarv och engagerar fortfarande benen för att ge en känsla av frihet. Jämfört med löpning, är cykling långt lägre effekt och engagerar musklerna i benen utan att så mycket kraft kommer ner på knäna.

Cykling minskar stress och ångest, förutom att hålla musklerna och benen starka, säg experter. Låt oss bära Cykelväst för att vara en hälsocyklist. En av de största förbannelserna i modern urban livsstil, stress kan påverka din kropp, dina tankar och känslor och ditt beteende. Om de lämnas oadresserade kan stress också bidra till många hälsoproblem, såsom högt blodtryck, hjärtsjukdom, fetma, diabetes och depression.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-12-2017 à 09h03

 Zakarin kommer att rikta sig till podiet vid 2018 Tour France Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Efter en 2017-säsong slutade Ilnur Zakarin i Giro d'Italia femte position och tredje i Vuelta a Espaņa, det är dags för ryttaren att möta den franska Grand Tour. Ilnur Zakarin har bekräftat att han kommer att rikta sig till podiet vid 2018 Tour France. Vilken bra cyklist! Låt oss ha på sig Cykelkläder för att heja för honom! Och han sa: "Det är bra att veta att det händer på de stora turerna och jag kommer att få mer erfarenhet till min nästa treveckors tävling. Mitt villkor var mycket bra i slutet."

Nedåtgående, särskilt i det våta, är ett område där Zakarin vet att han måste förbättra sig. Det har kostat honom tid och energi i det förflutna och han är medveten om att det är en svaghet som han måste korrigera. Låt oss ha på sig Bib Cykelshorts för att förvänta sig hans prestanda! General Manager Jose Azevedo tror på Zakarins talang att ta itu med loppet. "Vi ser hans tredje plats i Vuelta a Espaņa som ett stort steg för honom", förklarade han. "Den grupp vi har omkring honom är stark."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-12-2017 à 07h27


|<< <<<  1   2   3   4   5  | 6 |  7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 08-08-2017 à 08h39 | Mis à jour le 18-12-2018 à 03h04 | Note : Pas de note