Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

CYKELSPORT

The Tour de France, as well as the Giro d'Italia and the Vuelta a Espaņa, are the three most important segmented road cycling races.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Luka Modric valitti Ronaldo ja Messin poissaolosta
- Saneilla oli ratkaiseva rooli Manchester Cityssä
- Pogba on pudonnut penkkiin
- Neymar putosi kolmannesta sijasta 2017 - 12, tänä vuonna
- Allegri: Ronaldo antaa meille turvallisuuden ja luottamuksen tunteen
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter cykelsport à vos favoris
 Cykling ger många fördelar Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Övning kan hjälpa dig att må bättre, ha mer energi och till och med lägga till år i ditt liv. Hälsofördelarna med regelbunden motion och fysisk aktivitet är svåra att ignorera. Alla drar nytta av motion, oavsett ålder, kön eller fysisk förmåga. Cykling är en av de populära övningarna. Vill du vara cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Cykling kan hjälpa till att förhindra övervikt eller öka viktminskningen.

Du kan också känna dig bättre om ditt utseende och dig själv när du tränar regelbundet, vilket kan öka ditt självförtroende och förbättra ditt självkänsla. Så bära Cykelväst för att ta övningar och bli bättre! Regelbunden fysisk aktivitet kan förbättra din muskelstyrka och öka din uthållighet. Motion ger syre och näringsämnen till dina vävnader och hjälper ditt kardiovaskulära system att fungera mer effektivt.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-12-2017 à 08h25

 Simon Gerrans flytt från GreenEdge till BMC Racing Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

En av de största överraskningarna under övergångsperioden 2018 var Simon Gerrans flytt från GreenEdge till BMC Racing. Vill du bli en bra cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Vid 37, är Gerrans fortfarande revving upp för att gå i vad som kommer att vara hans femte professionella säsong. Hans flytta till BMC Racing på en ettårig affär kom tack vare hans långvariga vänskap med lagkapten Richie Porte.

2018 BMC Teammachine SLR01 Disc är optimerad för 160mm rotorer fram och 140mm rotorer på baksidan av cykeln och BMC mekaniker har valt att utrusta cykeln med icke-seriens rotorer i motsats till Dura-Ace serien skivbromsrotorer . Det är perfekt att matcha Cykeltröjor på vår hemsida. Porte närmade sig BMC Racing s mässing, och de var överens om att Gerrans skulle vara ett välkommet tillägg. När det gäller framtiden ser Gerrans inte för långt in i kristallbollen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-01-2018 à 02h58

 Kläder för cykling Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De flesta aktiviteter har sina specialkläder. Cykelspecifika kläder gör en bekväm åktur - oavsett om du är på vägen, slår spåret eller pendlar till och från jobbet. Låt oss hjälpa dig att bestämma vad du verkligen behöver. Här har vi Cykelkläder till dig. Det gör du mycket bra när du väljer lämpliga kläder. I ett ord: komfort.

Genom Cykelväst från vår hemsida. För det första, fitness. Cykelväxeln skärs för att passa ordentligt när du lutar framåt över styren. För det andra, rörelse. Cykeltyget rör sig med dig när du rider. För det tredje, svetthantering. Bra cykelträning kommer att hålla dig fräsch och inte störd av svett. Effektivitet. Korrekt cykelträning kan göra att du går fortare genom att du inte slipper för energi när du rider.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-01-2018 à 08h50

 Frooms fall är ett slag mot hela cykeln och idrottaren Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Patrick Lefevere tror att Chris Froomes salbutamolfall är både ledsen och skadligt för cykling. Vill du heja på honom? Här har vi många Cykelkläder till dig. Froome återvände en negativ analytisk upptäckt (AAF) för salbutamol vid 2017 Vuelta a Espaņa, med dubbelt så hög som tillåten astmaämne som hittades i hans urin i ett efterstadiet 18-test. Harrington sa att det var synd för Froome att hans fall hade läckt in i det offentliga området, som beskriver det som ett "slag mot hela cykeln och idrotten".

"När vi närmar oss en tävling där vi tittar på valbeslut kan vi välja att göra på den tiden", sa Harrington. "Jag tror att det kan ta några månader för Froome-fallet att lösas. Här har vi också Cykeltröjor till dig. Lefevere sa: "Jag vill inte vara som några av mina kollegor, att skjuta redan," sa han. "Det är inte för att jag är en hycklare - jag tror att jag är en av de få i cykling som inte är hycklare - men jag kan inte ge ett ordentligt svar. Slevin har gått med i British Cycling på deltid, obetald grund och kommer att fortsätta i sitt huvudjobb som verkställande styrelse för House of Fraser.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-01-2018 à 04h55

 Rowe återgår till full träning Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Luke Rowe har sagt att rida Tour de France i år kommer att vara ett av hans mål när han fortsätter sin resa tillbaka från en allvarlig skada som uppstått förra sommaren. Vill du hålla jubel åt honom? Här har vi många Cykelkläder med bra kvalitet för dig. Australien har påbörjat var och en av de senaste tre säsongerna i Paris-Nice i början av mars, men kommer att sparka av sin 2018-kampanj en vecka tidigare än normalt eftersom han gör sitt jungfru utseende i belgiska cykelns öppningshelg. Rowe var angelägen att betona att han går in i ett knepigt stadium i sin återkomst till full träning.

Trots Rowes roll som en domestique för Frooms generella klassionsambitioner, har den walisiska ryttaren ansvaret på sina axlar och insisterar på att hans fokus ligger på laget istället för att rikta sig till individuell ära. Här har vi också många Bib Cykelshorts till dig. Rowe skulle vanligtvis träna i ungefär fyra till fem timmar om dagen på cykeln på vintern, men gjorde bara 10-12 timmar under sin första veckan före flygningen till Mallorca. Rowe var bara bekymrad över sin resa med Sky VIPs, och vissa av dem kan bli snabbare än honom.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-01-2018 à 03h45


|<< <<<  2   3   4   5   6  | 7 |  8   9   10   11   12   13  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 08-08-2017 à 08h39 | Mis à jour le 18-12-2018 à 03h04 | Note : Pas de note