Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

CYKELSPORT

The Tour de France, as well as the Giro d'Italia and the Vuelta a Espaņa, are the three most important segmented road cycling races.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Luka Modric valitti Ronaldo ja Messin poissaolosta
- Saneilla oli ratkaiseva rooli Manchester Cityssä
- Pogba on pudonnut penkkiin
- Neymar putosi kolmannesta sijasta 2017 - 12, tänä vuonna
- Allegri: Ronaldo antaa meille turvallisuuden ja luottamuksen tunteen
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter cykelsport à vos favoris
 Cavendish var eyeing de tre öppna faserna Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mark Cavendish kommer att få sin säsong på gång i Förenade Arabemiraten nästa månad vid den nyligen expanderade Abu Dhabi Tour. Förväntar du dig spelet? Här har vi många Cykelkläder för dig. Under etapp fyra i fjolårets Tour de France hade Cavendish tagit en armbåge till huvudet på 60 km / h vilket sände honom krascha in i metallhinder och dämpade sig på vägen. Sagan diskvalificerades från turnén inom några timmar. Sagan, som rider för Bora-Hansgrohe, vann ett stadium och poängklassen vid Santos Tour Down Under, som slutade i fredags.

Trots att han återvände till action vid Tour of Britain i september förra året har Cavendish inte spelat in i en World Tour-race sedan hans krasch. Loppet i Förenade Arabemiraten börjar nästa månad och ger en möjlighet för manxman att testa sig igen. Cavendish som hade på sig Cykeltröjor sa att han redan tittade på öppningen tre steg före fjärde och femte etappen. "Men årets huvudmål är definitivt att gå och vinna flera steg i Tour de France." Det skulle vara ett passande sätt att förlora ett år efter honom.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-01-2018 à 02h54

 Cykling gagnar oss mer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det kan vara lättare att förbättra din aerobkraft vid cykling än din aeroba kraft när du går. Är du cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Det är självklart att en cykel är billigare att köpa och underhålla än en bil. Lika tydligt är det faktum att den energi som används för att driva en cykel inte kommer från en bensinstation. Nyare forskning visar att cykling som en form av övning skärper ditt tänkande också. Cykling är effektivare än att gå, så du kommer nog att arbeta hårdare genom att gå snabbt och noga utöva ditt hjärta, lungor och större muskler mer.

När är det lämpligt att resa i Europa? Bästa råd om den bästa tiden att cykla i Europa är att gå söderut under vintern och norr under sommaren med vår och höst, ofta hitta de trevligaste förhållandena över hela linjen. Här har vi Cykeltights med cool design för dig. Slutligen, Frankrike faller i flera bästa tiden att gå parentes med de centrala regionerna och franska Alperna säkert mycket roligt från maj till september. Detta kommer definitivt att bli en intressant upplevelse.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-01-2018 à 08h24

 Phinney var ett av de mest kända namnen på Jonathan Vaughters team Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Chris Froomes salbutamol fall är fortfarande en av de bästa frågorna inom cykelsport, men Sky har flera Tour de France vinnare har lockat uppmärksamhet denna gång. Förväntar du dig hans prestanda? Här har vi många Cykelkläder till dig. Phinney var ett av de mest kända namnen på Jonathan Vaughters team, nu känt som EF Education First-Drapac p / b Cannondale. Efter att ha återvänt till Tour de France turnén förra året vill Taylor Phinney lyfta baren igen.

Han kommer tillbaka till USA för att tävla i Tour of California innan han använder Tour de Suisse som sin sista uppvärmning innan han börjar sin andra Tour de France. Vill du vara cyklist? Vi har också många Cykeltröjor med god kvalitet. Phinney hänvisade också till den senaste tidens turbulens med lagets sponsor. Det var inte känt om laget med vilket Phinney hade tecknat kontraktet kommer att kunna börja i 2018-säsongen. "Det var uppriktigt att det kände mig som den mest naturliga och mest bekväma matchen i hela min karriär. Som om jag äntligen kunde köra den enda rasen som jag alltid ville göra", säger han.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-02-2018 à 02h41

 Tour de France tar på några kända platser i Bryssel Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

2019 Tour de France Grand Départ kommer att ha en resa upp på Muur van Geraardsbergen på scen 1 och en lagtidsförsök på scen 2, har arrangörerna ASO meddelat. Är du cyklist? Här har vi många Cykelkläder till dig. Det blir femte gången som Tour de France har startat i Belgien och det andra tillfälle där det har börjat i Bryssel, 61 år efter det första. Det första steget kommer att besöka några av hotbedsna av belgiska cykelhistoria och platser. Steg två kommer att vara en lagtidstest runt stadens centrum. Kursen kommer att ta in några av de mest kända platserna i Bryssel, avgår från Palais Royal och avslutas av Brussels Atomium. Hur kan man vara cyklist som matchar 2019 Tour de France? Låt oss först köpa Bib Cykelshorts. Det finns två riktmärken som känsliga tävlingscheckare följer: VAM och watt per kilo, även känd som en ryttares viktförhållande. De andra metriska vattnen per kg kroppsvikt - ses noga. På stora klättringar vid 2016-turen producerade de bästa ryttarna VAM från 1500 till 1650 meter per timme, det är nästan halv vertikal meter per sekund.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-02-2018 à 04h50

 Tour de France-utmaningen är en perfekt passform för Randal Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nairo Quintana njuter av en lättare början på året eftersom han fokuserar sin uppmärksamhet uteslutande på turnén 2018. Ritten, organiserad av cykelturregissören Jonathan Douglas, kommer att se den lilla gruppcykeln alla 21 etapper av 2018-ruten som täcker mer än 3000km. Är du cyklist? Förväntar du dig spelet? Här har vi massor av Cykelkläder med fin design för dig. Chris Froome börjar sin 2018 cykelsäsong nästa vecka, trots att han undersökts för användningen av hans astma medicin i fjol.

Loppet består av sex steg, de tre första som erbjuder platta spår som borde se gängsprints innan tre back-to-back-toppmötningar avslutas. Förutom att rekrytera några snabba cyklister, har Douglas, bär Cykelväst, anlitat olympisk silvermedaljäkrare och tidigare Tour de France-ryttare Hayden Roulston för att hjälpa träna de valda fåen för den svåra utmaningen. Tour de France-utmaningen kände sig som en perfekt passform för Randal, som har varit öppen om sin kamp med mental hälsa. Movistar har också tillkännaget mer av Quintanas schema när han förbereder sig för Tour de France, med Volta en Catalunya och Vuelta en Pais Vasco som utgör resten av vårplanen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-02-2018 à 03h26


|<< <<<  3   4   5   6   7  | 8 |  9   10   11   12   13   14  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 08-08-2017 à 08h39 | Mis à jour le 18-12-2018 à 03h04 | Note : Pas de note