Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

CYKELSPORT

The Tour de France, as well as the Giro d'Italia and the Vuelta a Espaņa, are the three most important segmented road cycling races.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Cristiano Ronaldon 61. minuutin tavoite oli pelin ainoa tavoite
- Manchester Citylle aiheutunut tappio oli Liverpoolille merkittävin
- Juventus yrittää sitoa Iscon allekirjoituksen kesäkuussa
- Celticin johtaja: Timothyn nuori lahjakkuus, joka on täysi kansainvälinen pelaaja
- Kaupunki laskee 10 pistettä Liverpoolin takana, jos he menettävät neljännen kerran
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter cykelsport à vos favoris
 Küng vinner steg 2 tempolopp Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Stefan Kung utnyttjar det dåliga vädret att vinna vrida stadens centrum 9 km tempolopp på scenen 2 i BinckBank Tour. Det fanns en hel del olyckor i detta spel på grund av dåligt väder. Det kommer att bli svårt eftersom det finns några svåra steg framöver . Inför sådana svårigheter måste du ta rätt approach.Obviously är Küng hoppas att försvara ledarens gröna tröjan till slutet i Geraardsbergen på söndag. I det här spelet, kung måste komma ihåg vilken en Küng ta åt vilket håll. Küng verkade uttråkad sitter i heta stolen vid målgång i försökstiden . Han var redan nervös. Så han tog tid att ha en läsning. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-08-2017 à 05h43

 Om Chris Hamilton Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Team Sunwebs australiensiska första årets neo-pro Chris Hamilton kommer att göra sin Grand Tour debut på Vuelta a Espaņa senare i månaden. Den 21-årige har imponerat laget hittills med belöningen för en plats på lagets trupp för den spanska treveckorsloppet. Hamiltons säsong har i stor utsträckning roterats runt en vecka i WorldTour-serien från Tour Down Under till Abu Dhabi Tour, Catalunya, País Vasco, Kalifornien, Dauphiné och BinckBank Tour. Av de 12 raserna som han har börjat har Hamilton spelat in bara två DNFs med Kalifornien, där han blev sjuk, den enda etappen som han misslyckades att avsluta hittills. Medan för vissa ryttare, signalerar Vuelta ofta slutet av sin säsong, kan Hamiltons debut WorldTour-säsongen gå ut till oktober när han tillade.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-08-2017 à 05h30

 Om Barguil Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vuelta kommer igång i Nimes, Frankrike den 19 augusti och slutar i Madrid den 10 september. Warren Barguil har blivit uppkallad i Sunwebs Vuelta a Espaņa-serie trots att han bekräftade förra veckan att han kommer att lämna laget för Fortuneo Oscaro i slutet av den här säsongen. "Höga och mitten av bergsstadiet passar mig bra. Jag gillar La Vuelta, det är en tävling där jag i allmänhet fungerar bra och jag gillar atmosfären, alla är mer kylda än på turen", säger Barguil. "Jag funderar på att förlora tidigt tidigt för att njuta av mer frihet senare. Wilco (Kelderman) finns där för allmän klassificering och vi får en bättre syn efter tre dagar. Jag hjälper honom så mycket jag kan och då "Jag strävar efter en etapp seger." Barguils framgång sågs som hjälte, särskilt i Frankrike, för att han var tvungen att återhämta sig från en bruten höft som han led på Tour de Romandie för att ens börja Tour de France. De franska cykelfläktarna har blivit kär i Barguils bretonska karaktär och hur han inte skrämde för att ta på loppet.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-08-2017 à 08h17

 Thomas De Gendt är full av energi Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Redan i ett långt drag på scen 3 av Vuelta a Espaņa är avbrottstjärnan Thomas De Gendt (Lotto-Soudal) återigen på jakt efter en seger i cykelns tredje Grand Tour. Thomas De Gendt har varit i paus på inte mindre än elva etapper av denna turné, och tar upp mer än 10 000 euro i prispengar från klättringar och mellanliggande sprintar och samlar över tusen kilometer - 1 047, enligt L'Équipes tally-off Framsidan av loppet "Jag tror att det är klart i morgon men du vet aldrig", sa de Gendt pressen när han frågade om detta var hans sista yellow jersey presskonferens i loppet. Den fyra dagars kanadensiska loppet börjar den 1 september med ett stadium som äger rum inom Jasper Nationalpark, avslutar på Marmot Basin Ski Resort, den enda bergstoppen i loppet.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-08-2017 à 05h51

 I Vuelta a Espaņa sjätte scenen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I slutet av Vuelta a Espaņas sjätte steg blev det klart att en polsk ryttare skulle kräva en debut Grand Tour seger. Efter att ha sett Bora-Hansgrohe-lagkamraten Maciej Bodnar anspråk seger i Tour de France Marseille-tiderna, strävar Pawel Poljanski för att samma framgång i Sagunto bara för Tomasz Marczynski skulle kräva vinsten. En potentiell bananhud i striden för det övergripande slutade Orica-Scott dagen i en bättre position än den började med Esteban Chaves upp till andra övergripande. Förra årets tredje plats gjorde slutaren nytta av Tejay van Garenders olycka när amerikan kraschade två gånger och sjönk till fjärde. Efter att ha vunnit fem steg i Giro d'Italia och fem på Tour de France, kommer Mas och co sannolikt att fortsätta chasen för fler segrar som matchar sina tidigare Grand Tour-drag i 2017.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-08-2017 à 09h23


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 08-08-2017 à 08h39 | Mis à jour le 17-01-2019 à 02h48 | Note : Pas de note